Constanta, B-dul Ferdinand nr.108 bloc R4 scara A ap.3

vis-a-vis de fantana arteziana din parcul de la gara

Programari: 0727.339.284; 0726.713.259

CE ESTE FIZIOTERAPIA ?


Fizioterapia este o practica medicala cu radacini in Grecia Antica, ceea ce arata ca inca de pe vremea lui Hipocrate exista parerea ca organismul uman poseda forte interne de aparare, care sunt puse in actiune atunci cand el este afectat de o boala. De atunci, fizioterapia sau terapia prin miscare a evoluat de la un simplu masaj la o complexitate de terapii cu aplicatii in diverse specializari ale medicinei.
Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice care folosesc factorii fizici cum ar fi curentul electric, campul magnetic, sunetul, temperatura in tratarea diferitelor stari de boala. Studii ample au dus la perfectionarea extraordinara a aparatelor care transforma factorii fizici in terapie.

Cateva astfel de aparate folosim si noi pentru tratamentul pacientilor nostri. Ele furnizeaza:
bullet Curentul galvanic;
bullet Curentul terapeutic de joasa frecventa, precum curentii diadinamici, Trabert, TENS;
bullet Curentul de medie frecventa sau curentii interferentiali;
bullet Curentul de inalta frecventa, ultrasunete;
bullet Magnetodiafluxul;
bullet Unde laser;
Toate aceste aparate sunt produse de o firma renumita pe plan mondial pentru fabricarea de aparatura de fizioterapie si anume, BTL. Aparatele sunt de ultima generatie, fabricate in anul 2014.


Beneficiile fizioterapiei


Reduce simptome deranjante ca : durere, inflamatie, contractura, stimuleaza circulatia sanguina si ca urmare stimuleaza repararea celulara, favorizeaza drenajul limfatic, reduce deficiente functionale, amelioreaza cicatrici si vergeturi, tonifiaza masa musculara si pielea, ajuta in tratamentul anti celulita si este adjuvant in diverse diete de slabit.

Adresa

adresahomeopatie

Contact
Programari:
- 0727.339.284
- 0372.944.488